Burgh Haamstede, Duindoornweg 1

Burgh Haamstede, Duindoornweg 1

Vraagprijs:
Verkocht
Type: Vrijstaande woning
Oppervlakte binnen: 87 m2
Oppervlakte grondstuk: 1.160 m²
Inhoud: 324 m3

Wat een mooie verkoopopdracht in Nieuw-Haamstede. Wij mogen u aanbieden deze karakteristieke woning voorzien van een grote vrijstaande garage met een extra overnachtingsmogelijkheid bestaande uit één slaapkamer met badkamer en eigen verwarmingsbron. Dit alles op slechts 470 meter van de strandopgang Het Verklikkerpad. Een schitterende opgang met glooiende duinen tot aan het Noordzeestrand! Deze voormalige geschenkwoning is gelegen op een ruim bemeten perceel van 1.160 m² eigen grond. Een bijkomend pluspunt is dat er een brede gemeentelijke groenstrook aanwezig is tussen de Badweg en het perceel wat de privacy en de natuurbeleving extra bijzonder maakt. Deze woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is de laatste jaren vakkundig verbouwd tot een heerlijke recreatie/woonstek. Deze woning kan zowel als permanent verblijf gebruikt worden als tweede woning, recreatie verblijf eigen gebruik. Commerciële verhuur is niet toegestaan.

Kenmerken & Details

Type: Vrijstaande woning
Oppervlakte binnen: 87 m²
Oppervlakte grondstuk: 1.160 m²
Inhoud: 324 m³
Bouwjaar: 1953
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal kamers: 4 kamers
Aantal slaapkamers: 3 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: Onbekend

Meer over deze woning

Wat een mooie verkoopopdracht in Nieuw-Haamstede. Wij mogen u aanbieden deze karakteristieke woning voorzien van een grote vrijstaande garage met een extra overnachtingsmogelijkheid bestaande uit één slaapkamer met badkamer en eigen verwarmingsbron. Dit alles op slechts 470 meter van de strandopgang Het Verklikkerpad. Een schitterende opgang met glooiende duinen tot aan het Noordzeestrand!

Deze voormalige geschenkwoning is gelegen op een ruim bemeten perceel van 1.160 m² eigen grond. Een bijkomend pluspunt is dat er een brede gemeentelijke groenstrook aanwezig is tussen de Badweg en het perceel wat de privacy en de natuurbeleving extra bijzonder maakt. Deze woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is de laatste jaren vakkundig verbouwd tot een heerlijke recreatie/woonstek. Deze woning kan zowel als permanent verblijf gebruikt worden als tweede woning, recreatie verblijf eigen gebruik. Commerciële verhuur is niet toegestaan.

Het woonoppervlak bedraagt ca. 87 m², de logische indeling én de aanwezigheid van de extra logeerruimte in de schuur/ garage maken het tot een interessant geheel. De woonkamer met haard is een sfeervolle ruimte. Aangrenzend de woonkeuken met een op maat gemaakte keukenopstelling en fraai zicht op de diepe tuin. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een wastafel met meubel, douchecabine en tweede toilet.

Als u een instapklare woning zoekt en de locatie ertoe doet, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom! Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Algemeen:

- Twee strandopgangen op zeer korte afstand;

- Woonoppervlakte 87 m², externe bergruimte ca. 39 m²;

- Aantal slaapkamers: drie op de verdieping, één in de schuur/garage;

- Voorzien van twee badkamers: één in de woning, één in de schuur/garage;

- Algemeen kunnen we stellen dat de woning in een goede staat van onderhoud verkeert;

- De woning is in 2020 voorzien van 8 zonnepanelen;

- Voorzien van vloerisolatie en dubbelglas, exclusief raam voordeur;

- Voorzien van eigen waterbron met geautomatiseerde besproeiingsinstallatie;

- De woning kan zowel permanent als tweede woning worden aangekocht;

- Deze woning mag niet verhuurd worden voor recreatieve doeleinden;

- In collegiale verkoop met Sinke Komejan makelaars;

- Oplevering: in onderling overleg.

Indeling:

Begane grond:

Entree, toilet, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, kelder/meterkast met CV-opstelling. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkeuken met uitzicht op de tuin welke te bereiken is via de openslaande deuren. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel- en vrieskast. Vanuit de keuken volgt de toegang tot de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De keuken en de woonkamer worden gescheiden door middel van een sfeervolle haard.

Verdieping:

Overloop met inbouwkasten, drie slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een wastafel met meubel, douchecabine en tweede toilet.

Burgh-Haamstede / Nieuw-Haamstede:

Burgh-Haamstede is niet voor niets één van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Omgeven door een schitterende natuur en natuurlijk de welbekende Noorzeestranden. Op korte afstand van de woning liggen ‘De Vroongronden’, een schitterend natuurgebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Een open, glooiend gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen. Het dorp kent een goed voorzieningenniveau.

Nieuw-Haamstede is het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van Zeeland. Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied rondom Nieuw-Haamstede is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Met andere woorden: u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel 'de Kroon van Zeeland' genoemd. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.

Verder heeft Burgh-Haamstede een uitstekend voorzieningenniveau en ligt het binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie met al haar voorzieningen.

Plattegrond van de omgeving

Contact