Renesse, Horizon 28

Renesse, Horizon 28

Vraagprijs:
€ 305.000 k.k.
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 49 m2
Oppervlakte grondstuk: 385 m²
Inhoud: 182 m3

Op loopafstand van duinen (10 minuten), strand en bruisend centrum van Renesse (10 minuten) ligt deze gezellige, goed onderhouden, vrijstaande vakantiewoning met aparte schuur en oprit op 385 m2 erfpachtsgrond. In de zonnige, vrij gelegen tuin kunt u na een dagje strand heerlijk nagenieten. U kunt parkeren op eigen terrein.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 49 m²
Oppervlakte grondstuk: 385 m²
Inhoud: 182 m³
Bouwjaar:
Aantal woonlagen: 1 woonlaag
Aantal kamers: 3 kamers
Aantal slaapkamers: 2 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: D

Meer over deze woning

Op loopafstand van duinen (10 minuten), strand en bruisend centrum van Renesse (10 minuten) ligt deze gezellige, goed onderhouden, vrijstaande vakantiewoning  met aparte schuur en oprit op 385 m2 erfpachtsgrond. In de zonnige, vrij gelegen tuin kunt u na een dagje strand heerlijk nagenieten. U kunt parkeren op eigen terrein.

Indeling:

Via de hal heeft u toegang tot de gezellig ingerichte, lichte woonkamer met houtkachel. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de open, eenvoudige keuken. Er zijn twee slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Hier kunt u optimaal van het Zeeuwse buitenleven genieten. De badkamer is uitgerust met een douche en badmeubel. In de woning is er een ruime wasruimte c.q. bijkeuken.

Bijzonderheden:

De woning is gebouwd in circa 1972. Het dak van het woonhuis is vernieuwd. Warmwater en verwarming door middel van een c.v. combiketel. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer. U kunt parkeren op eigen terrein. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 50 m2, een inhoud van circa  182 m3 en wordt verkocht inclusief inventaris (behoudens persoonlijke spullen). De erfpachtcanon bedraagt € 1.625,- per jaar, het erfpachtrecht loopt tot 30-12-2050. De woning is niet alleen geschikt voor eigen gebruik, maar ook uitermate interessant voor recreatieve verhuur. Het rendement op dit park is uitstekend. 

De woning is rustig gelegen aan de rand van het kleinschalige familiepark De Horizon. Voor de kleintjes is op het park een speeltuin aanwezig. Het park bevindt zich op steenworp afstand van natuurgebied De Vroongronden. Hier kunt u prachtig fietsen door een ruig duinlandschap te midden van wilde koeien, paarden en herten.

Renesse:

In binnen- en buitenland staat Renesse bekend als een bruisende badplaats. Het bijzondere aan Renesse is de directe ligging aan zee. Alle dorpsvoorzieningen, natuurgebieden en de Noordzeekust liggen daardoor onmiddellijk binnen loop- en fietsafstand. Door de ligging in de zeldzaam brede kuststrook van de Kop van Schouwen is Renesse een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers of voor een heerlijke buitenrit te paard op een van de vele buitenpaden. Het gehele dorp heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, waardoor het veel allure heeft gekregen. Hierdoor is het een zeer aantrekkelijk oord geworden voor gezinnen, senioren en recreanten. Het is hier het gehele jaar bijzonder goed toeven.

Plattegrond van de omgeving

Contact