Huis verkopen

Is het nu echt hoog tijd om je (vakantie)woning te verkopen? Via In Zeeland Makelaardij ben je er in een mum van tijd vanaf. Uiteraard tegen een prijs waar beide partijen tevreden over zijn. Waarom je kiest voor In Zeeland Makelaardij? Eenvoudig, wij hebben uitgebreide kennis op lokaal niveau en benaderen de markt op onze eigen verfrissende wijze.

Wat we voor je doen?

Wij bieden een professionele presentatie van je woning op diverse websites, zoals Funda, Huislijn en Jaap. Tijdens het verkoopproces willen wij je zoveel mogelijk ontzorgen. Uiteraard houden wij je wel van alle ontwikkelingen op de hoogte. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en doen graag dat extra stapje dat nodig is voor een succesvolle verkoop. Dit alles voor een bijzonder aantrekkelijk tarief, zonder opstartkosten. Bij ons dus geen onaangename verrassingen achteraf. Wel zo helder, toch?

VBO makelaar

In Zeeland Makelaardij heeft een gediplomeerd VBO makelaar in huis en is daarmee aangesloten bij deze gerenommeerde brancheorganisatie. Hiermee is onze kwaliteit en integriteit gewaarborgd.

Waardebepaling?

Ben je alleen nieuwsgierig naar de waarde van je woning? In Zeeland Makelaardij komt graag bij je langs om geheel vrijblijvend en kosteloos de waarde van je woning te bepalen. Daarnaast zullen we je meteen toelichten wat je van ons kunt verwachten tijdens een eventueel verkooptraject.