Renesse, Bongerd 20

Renesse, Bongerd 20

Vraagprijs:
€ 325.000 k.k.
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 68 m2
Oppervlakte grondstuk: 370 m²
Inhoud: 229 m3

Prachtig, vrij gelegen, aan de bosrand op park “De Bongerd” bieden wij deze goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning te koop aan. Park “De Bongerd” ligt nabij het natuurgebied De Vroongronden, op loopafstand van duinen en strand, De bungalow heeft een vrije, royale, zonnig gelegen tuin en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 68 m²
Oppervlakte grondstuk: 370 m²
Inhoud: 229 m³
Bouwjaar:
Aantal woonlagen: 1 woonlaag
Aantal kamers: 3 kamers
Aantal slaapkamers: 2 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: Onbekend

Meer over deze woning

Prachtig, vrij gelegen, aan de bosrand op park “De Bongerd” bieden wij deze goed onderhouden, vrijstaande recreatiewoning te koop aan. Park “De Bongerd” ligt nabij het natuurgebied De Vroongronden, op loopafstand van duinen en strand. De bungalow heeft een vrije, royale, zonnig gelegen tuin en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Indeling

Via de zijkant van de woning komt u binnen in de hal/bijkeuken met de opstelplaats van de c.v., witgoedaansluitingen en toilet. Via de gezellige, uitgebouwde, lichte woonkamer met pvc-vloer, gezellige houtkachel/haard en schuifpui komt u op het ruime, zonnig gelegen terras.  De open keuken met gezellige eethoek heeft diverse inbouwapparatuur t.w. een gaskookplaat, een vaatwasser, een oven, een koelkast en een afzuigkap. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met ruime inbouwkast. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Op de verdieping is een bergzolder.

Bijzonderheden

De bungalow is gebouwd in 1970 en is goed onderhouden. De woonkamer en slaapkamer zijn uitgebouwd. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Het pand heeft een woonoppervlakte van circa 68 m2 en is gelegen op 370 m2 erfpachtgrond (canon € 1.384,42 per half jaar, contract loopt tot 31-3-2045). Er is een extra stuk grond in gebruik. In de tuin staat een houten, vrijstaande berging. De royale, vrij gelegen tuin is geheel omheind. Er is parkeergelegenheid onder de carport op eigen terrein voor meerdere auto’s.

De bungalow is voorzien van centrale verwarming (Nefit), waardoor het hier ook buiten het zomerseizoen goed toeven is.

De woning wordt inclusief een gedeelte van de inventaris aangeboden. De recreatiewoning wordt niet verhuurd, maar is hier zeker geschikt voor. Het rendement op dit park is uitstekend.

Park de Bongerd

De bungalow is gelegen op park De Bongerd aan de Hoogenboomlaan. Deze laan kent geen doorgaand verkeer en gaat richting kust over in een voet- en fietspad om daarna uit te komen bij het prachtige, brede familiestrand. De bungalow ligt op een klein kwartiertje lopen van het strand (5 fietsminuten). Vóór het park bevindt zich een bushalte voor gratis busvervoer naar het strand (alleen tijdens het seizoen). Op het park is een supermarkt aanwezig (geopend van Pasen t/m eind oktober). In de directe omgeving bevindt zich een aantal zwembaden en speeltuinen. 

Plattegrond van de omgeving

Contact