Zierikzee, Rodedorp 42

Zierikzee, Rodedorp 42

Vraagprijs:
Verkocht
Type: Eengezinswoning
Oppervlakte binnen: 52 m2
Oppervlakte grondstuk: 118 m²
Inhoud: 86 m3

Ben jij op zoek naar een starterswoning met potentie? Wij bieden deze uitstekend onderhouden starterswoning In de binnenstad van Zierikzee te koop aan. De woning, gelegen op 118m2 eigen grond, is voorzien van een ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en vrij achterom. U kunt op de begane grond een extra slaapkamer en badkamer creëren, tot 4 meter is dit vergunningvrij. Zie plattegrond voor een mogelijkheid.

Kenmerken & Details

Type: Eengezinswoning
Oppervlakte binnen: 52 m²
Oppervlakte grondstuk: 118 m²
Inhoud: 86 m³
Bouwjaar:
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal kamers: 2 kamers
Aantal slaapkamers: 1 kamer
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: Onbekend

Meer over deze woning

Ben jij op zoek naar een starterswoning met potentie? Wij bieden deze uitstekend onderhouden starterswoning In de binnenstad van Zierikzee te koop aan. De woning, gelegen op 118m2 eigen grond, is voorzien van een ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en vrij achterom. U kunt op de begane grond een extra slaapkamer en badkamer creëren,  tot 4 meter is dit vergunningvrij. Zie plattegrond voor een mogelijkheid.

Omschrijving;

Via de entree heeft u toegang tot de meterkast en een modern toilet met fonteintje. Vervolgens komt u in de grote open woonruimte met gezellige sfeervolle zithoek en moderne, open keuken voorzien van een vaatwasmachine, een combimagnetron, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap en een koelkast. De gehele beneden verdieping is voorzien van een laminaatvloer en balkenplafond. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zonnig gelegen achtertuin.

Eerste verdieping;

Op de bovenverdieping is één ruime slaapkamer aanwezig. De slaapkamer is voorzien van een grote dakkapel, een inbouwkast, een witgoedaansluiting, een wastafel en een douchecabine. Het is mogelijk om de doucheruimte en slaapkamer van elkaar te scheiden zodat er twee aparte ruimtes ontstaan.

Algemeen:

De woning is gebouwd in circa 1872 en is geheel voorzien van dubbel glas. Op de begane grond zijn er nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden. Verwarming/warm water door middel van een Intergas HR-combi ketel uit 2008. De woning heeft een inhoud van circa 186 m3 en een woonoppervlakte van circa  52 m2. Tekeningen en verdere informatie op aanvraag. Aanvaarding in overleg.

Zierikzee:

Monumentenstad Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland met circa 11.000 inwoners en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, voortgezet onderwijs en een polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook sporten als atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee beoefend worden. Qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Plattegrond van de omgeving

Contact